Bailby One of the most random forums ever? 00 Sets, retro, Trains, Trams, Morph, Triffids and Dr Who!
#1

2017-2018 nfl jerseys

in Track Thu Dec 14, 2017 6:36 am
by Neel • 4 Posts

2017-2018 nfl jerseys

As the Centre gets down to implementing GST from the midnight of June 30 and July 1, it also has a serious challenge to meet. There is an immense task before the government to not just educate the people about the new tax regime but also clarify their doubts and remove their apprehensions.
To that end, the government has taken to the traditional mainstream and social media. While publishing advertorials, it has also invited Wholesale Chinese Jerseys queries on various platforms .
3. A taxable person's business is in many states. All supplies are below 10 Lakhs. He makes an Inter State supply from one state. Is he liable for registration?
Ans. He is liable to register if the aggregate turnover (all India) is more than 20 lacs or if he is engaged in inter State supplies.
4. Can Wholesale Authentic NHL Jerseys we use provisional GSTIN or do Authentic Jerseys Cheap we get new GSTIN? Can we start using provisional GSTIN till new one is issued?

wholesale authentic nba basketball gear

Ans. Provisional GSTIN (PID) should be converted into final GSTIN within 90 days. Yes, provisional GSTIN can be used till final GSTIN is issued. PID and final GSTIN would be same.
5. Whether trader of country liquor is required to migrate to GST from VAT as liquor is out of GST law?
Ans. If the person is involved in 100% supply of goods which are not liable for GST, then no registration is required.
6. Not liable to tax as mentioned u/s 23 of CGST means nil rated supply or abated value of supply?
Ans. Not liable to tax means supplies which is not leviable to tax under the CGST/SGST/IGST Act. Please refer to definition under Section 2(78) of the CGST Act.

wholesale grey mlb jerseys

7. Whether civil contractor doing projects in various states requires separate registration for all states or a single registration at state of head office will suffice?
Ans. A supplier of service will have to register at the location from where he is supplying services.
8. Whether aggregate turnover includes turnover of supplies on which tax is payable by the recipient under reverse charge?
Ans. Outward supplies on which tax is paid on reverse charge basis by the recipient will be included in the aggregate turnover of the supplier.
9. If there are two SEZ units within same state, whether two registrations are required to be obtained?
Ans. SEZs under same PAN in a state require one registration. Please see proviso to rule 8(1) of CGST Rules.
10. Is an advocate providing interstate supply chargeable under Reverse Charge liable for registration?
Ans. Exemption from registration has been provided to such suppliers who are making only those supplies on which recipient is liable to discharge GST under RCM.
11. When is registration in other state required? Will giving service from Nasik to other state require registration in other state?
Ans. If services are being provided from Nasik then registration is required to be taken only in Maharashtra and IGST to be paid on inter state supplies.
12. I have migrated under GST but want to register as ISD. Whether I can apply now what is the procedure?
Ans. A separate new registration is required for ISD. New registrations are being opened from 0800 hrs. on 25.06.2017.
13. I have enrolled in GST but I forgot to enter SAC codes. What should I do? The status is migrated.

Scroll up

A Manion Corp. lease
Visitors
0 Members and 6 Guests are online.

We welcome our newest member: HannahBenton
Board Statistics
The forum has 19810 topics and 22242 posts.